Vörös lencse habzik ... ti mit tesztek evvel?
Figyelt kérdés
Vörös lencsebol foztem ma fozeleket.
elötte valo ejszaka beaztattam.
Meglepodtem hogy amikor foztem habzott, utanna olvastam, tudom mar miert habzott.
A kerdesem viszont az lenne ti akkor le szeditek ezt a habot vagy evvel egyutt eszitek? en bevallom kabvargattam a hab feloldodott es ugy ettem...
2023. jún. 5. 20:50
1/5 anonim válasza:
Vöröslencsét minek áztattad be? Az áztatás nélkül 15 perc alatt megfő. Mégis hogy nézett az ki? Én átmosom sokszor főzés előtt. Közben is habzik, de én nem szedem le.
2/5 A kérdező kommentje:
oh ok. de hulye vagyok. ezert lett olyan pepes az egesz fozelek aztan. :-D aj. na jol van. köszi az infot. akkor csak sima lencset kell aztatni..
2023. jún. 6. 11:33
4/5 anonim válasza:
Sose áztatom, soss habozom. Egyszer átmosom és neha 10, néha 20 perc és kész is
5/5 anonim válasza:
A fehérje tartalma miatt habzik, mint a sárgaborsó, csicseri borsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!