Sütés nélküli sajttortába kell zselatin?
Figyelt kérdés
Most fogok először kinder sajttortát készíteni,mascarponeból és habtejszínből. Van itthon lapzselatin,tegyek bele? Félek,hogy zselatin nélkül folyós lesz de attól is félek,hogy elrontom a zselatinnal. Ti hogyan készítitek?2023. jún. 2. 10:11
1/3 anonim válasza:
Kövesd a receptet.
Amúgy a lapzselatinhoz melegíteni kell a krémet, a sütés nßlkülibe azt nem tudom hogy oldod meg.
Ha stabil a krém, nem.kell zselatin. Ha nem stabil, kell
2/3 anonim válasza:
Elméletileg elég kemény lesz de ha félsz tegyél bele zselatint is.
Egyébként ha kész a krém meglátod mennyire kemény.
3/3 A kérdező kommentje:
Sok receptet néztem és van amelyikbe kell,van amelyikbe nem kell… így nem tudom eldönteni. De igen én is arra gondoltam,hogy ha stabil lesz a krém nem teszek bele aztán lesz ami lesz
2023. jún. 2. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!