Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megosztanátok velem olcsó...

Megosztanátok velem olcsó ételek receptjét? (Nagyon olcsóak előnyben)

Figyelt kérdés
2 fogásos 3 főre, már semmi sem jut eszembe, a paprikás krumplit már unják a többiek!
2010. okt. 11. 10:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9%
Én csak azt nem értem,hogy kajára nem telik,de internet az van?!
2010. okt. 23. 15:39
 22/26 anonim ***** válasza:
85%
internet 2500 ft/hó ezt sajnálod másoktól? te nem vagy normális! mi máson lehetne spórolni ha nem a kaján?
2010. okt. 23. 15:53
 23/26 A kérdező kommentje:

Így van!A számlákat a hó elején kifizetem, sajnos ételre nem telik!

Az a 2500 ft nem segít jobban, attól még nem fogok tudni étteremben enni!

2010. okt. 23. 18:03
 24/26 anonim ***** válasza:
9%
Azért vannak nálad sokkal rosszabbul élők is!Ahol se áram,se víz,se tv,se internet!Ne sajnáltasd magad hogy te milyen szegény vagy!Inkább tegyél érte,hogy ne legyél!
2010. okt. 23. 18:28
 25/26 A kérdező kommentje:

Ki sajnáltatja magát?Ha nem tudsz normális választ írni, inkább ne írj!

Nem sírok, hogy nincs pénzem, csak olcsón kijövő ételeket kértem.

Tisztességesen dolgozom a 2 gyerekem mellett, mindent próbálok megadni nekik, és attól még nem fognak éhezni, ha olcsóbb ételeket eszünk.Sajnos a 90 ezer ft-os keresetemből 16 ezer megy a hitelre,70 ezer csak a havi rezsi, és 4000 ft-om marad a havi étkeztetésre!Mit kellene e mellé még vajon csinálnom szerinted?

Szánalmas vagy

2010. okt. 23. 20:45
 26/26 A kérdező kommentje:

Ja és hála az égnek én nem Kolontáron lakom, akiknek nincs se villanyuk, se gázuk stb... de tudod én abból a 4000 ft-ból még nekik is adakoztam nem 1x.

Ha nem rájuk értetted, akkor sajnálom azokat, akiknek nincs, de számomra az első helyen az áll, hogy a házat ne vigyék el a fejem felől!Nem pedig az, hogy igyak, meg cigizzek!

2010. okt. 23. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!