Kb. hány fajta ételt tudsz összesen főzni-sütni? És ebből mennyi, amit gyakran havonta lefőzöl, megsütsz?
Bármit, csak kérek hozzá egy JÓ szakácskönyvet.
Az más kérdés, hogy 20-25 percnél tovább nem vagyok hajlandó a konyhában állni, szóval ami ennél több idő, mert csak az előkészület 40 perc az szóba sem jöhet.
Számomra a (gluténmentes) tészta bármilyen szintén gm feltéttel - azt bármikor képes volnék megenni. :D -, vagy a chili.
A barátomnak a két kedvenc az omlós csirke, meg a rántott hús krumplival.
Kb 500-600, amit tudok fözni (mármint amit recept szerint fözök)
Ételt nem szoktam LEfözni, csak fözni!
Havonta kb 30-40-et készítek, egyszerüen több nem fér egy hónapba bele.
3 kedvenc meg nincs
Sokat, számolni nem számoltam még soha, hogy mennyi. Recept alapján bármit el tudok készíteni a zöldborsó főzeléken kívül- az vagy leves lesz, vagy beton.
Ami viszonylag gyakran készül az a tárkonyos csirkeraguleves, Bolognai és a hachee- ez utóbbi holland marhahus ragu.
6. Az alúlolvasottság nem bűn, csak az ha még bután híreszteled is magadról..
Nálunk a szakácsnak mond az étkezdében hogy buta mert ilyen jelentés nincs, amikor azt mondja: Tegnap lefőztem 250 adagot rendelésre. Aznap ott biztos nem ennél.:)
Off
Vendéglátásban dolgoztam sokáig, nálunk használták a konyhán dolgozók a lefozni kifejezest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!