Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott karfiol maradékot...

Rántott karfiol maradékot lefagyasztanám ételhordóba, akkor ha legközelebb megakarom enni elég ha kiveszem a fagyasztóból és fagyosan beteszem a mikróba zárt fedővel?

Figyelt kérdés
Vendégek voltak nálunk és sok rántott karfiol megmarad, meg rántott cukkini és nincs szívem kidobni ezért gondoltam beteszem a fagyasztóba es majd ha nem lesz kedvem főzni előveszem és megesszük.
2023. ápr. 23. 13:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Azt, ami fagyaszthato? Pl pörköltet simán.
2023. ápr. 23. 13:39
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Ez engem is érdekelne :) Jelenleg még nem főzök vagy sütök magamra, mert még tanulok és otthon élek. Ennek ellenére jövőben érdekelne, hogy mik azok az ételek, amiket érdemes lefagyasztani, mert nem jár jelentős minőség romlással kiengedés után.
2023. ápr. 23. 13:42
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
Meal prep-re kell rakeresni. De pl nálunk senki nem szereti a fagyasztás után feledkezett keszeteleket, így én csak félkészre keszítem el, pl gasirtot megcsinálom, de nem sütöm ki.
2023. ápr. 23. 13:43
 14/30 A kérdező kommentje:
Rá keresek erre majd köszönöm.
2023. ápr. 23. 13:45
 15/30 A kérdező kommentje:
Engem az étel megmentése miatt kezdett el ez érdekelni hogy ne dobjam ki maradékot.
2023. ápr. 23. 13:46
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Illetve freezer friendly meal prep - ez kimondottan jol fagyaszthato ételeket fog kiadni
2023. ápr. 23. 13:47
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. ápr. 23. 13:52
 18/30 anonim ***** válasza:
58%

Megint van egy (vayg több) okoskodó, aki szerint semmit nem lehet lefagyasztani. Fogadni mernék, még egyikük sem probálta ki, csak osztja az észt ok nélkül.

Pedig majdnem mindent lehet, csah a kiolvasztássak kell odafigyelni, a mikrót mindenképpen el kell felejteni, a legtöbb ételt csak lassan szabad a hütöben felolvasztani.

A rántott ételeket viszont félfagyosan forró olajban kell átsütni, akkor megörzik az állagukat majdnem minden esetben, és ízre is olyan lesz, mint frissen.

A rántott karfiol esetében megér egy próbát, ha most túl sok és kidobnád, akkor nem veszítesz semmit, ha meg jó lesz az eredmény, legközelebb bátrabb leszel.

2023. ápr. 23. 13:58
 19/30 anonim ***** válasza:
79%
Az okoskodó konkrétan a rántott karfiolt lehet e fagyasztani kérdésre írta, hogy trutymo lesz.
2023. ápr. 23. 14:00
 20/30 anonim ***** válasza:
41%
Ettöl még nem lesz igaza, föleg, ha csak tippelget. Másrészt, ahogy írtam, a legtöbb esetben a rossz felolvasztási módszer miatt lesz rossz fagyasztás után sok étel.
2023. ápr. 23. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!