Ma készített spenótos tészta holnap még fogyasztható?
Rizsfőző krémmel készítettem a spenótot.Természetesen hűtőben tárolom.
Viszont a tésztás ételek közül nem mindegyik jó másnap ...Ezért is kérdezem,hogy ti megennétek-e?
Akár több nap múlva is.
Nagyon szeretem én is. Én úgy készítem,hogy spenótot és tésztát megfőzöm külön, aztán összekeverem és még tepsiben sütöm egy rövid ideig.
(Növényi tejpótlókat használok én is )
Én is megfőzöm az alapanyagokat külön-külön majd összekeverem őket,de én nem szoktam összesütni.
Sok megmaradt és sajnálnàm kidobni.
"Viszont a tésztás ételek közül nem mindegyik jó másnap"
Ez honnan jött? Marhaság.
Az igaz, hogy a tésztaételek eltarthatósága a legrövidebbek közé tartozik, de hűtőben tartva másnap még semmi baja nem lesz.
Nyilván egy nagykonyhán a Nébih lecsapna egyhetes tésztára, de én ettem otthon olyant is, semmi bajom nem lett.
Hulyeseg hogy nem jo masnap.
Negyednap is jó.
Lehet hogy nem.pont ugyanolyn tokeletes az allaga ujramelegitve mint a frissnek de teljesen jo igy is
Nyugodtan edd meg még holnap, a főtt tészta valóban nem tartható túl sokáig, de 2 napig teljes biztonsággal, ha megfelelően van tárolva, tovább is akár, de holnap még egész biztos ehető! :)
A növényi termékek pedig általában tovább elállnak, mint a rendes tejtermékek, pláne ha bolti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!