Összevágjátok a szálaskáposztát főzés előtt?
Figyelt kérdés
Székelykáposztánál gondoltam2010. okt. 8. 20:30
1/3 anonim válasza:
Én egy kicsit átvágom főzés előtt, mert nem szeretem, ha evés közben csapódik a hosszú szál az arcomba.
2/3 Kriszti83 válasza:
Szóval székelykáposzta :) Én nem vágom össze, csak ha nagyon savanyú, átmosom.
3/3 anonim válasza:
Mivel már eleve felvan vágva,nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!