Miért ne lehetne egy, vagy két főre főzni?
Már hogyne lehetne húslevest is főzni 3-4 adagra, én simán szoktam. Amúgy a titok a pici edények. Olyan ez, mint a női táska, minél nagyobb, annál több cuccot rakunk bele, de érdekes módon elfér minden szükséges egy parányiban is. Vagy a bevásárlókocsi is pont ebből a marketing célból terjedt el, ezért is utálom a Lidl-t, mert ott nincs kosár.
Szóval de lehet, akár 1 adagot is képes vagyok főzni bármiből. Nyilván egyben sült húsok, csülök, fejes, nagyméretű zöldségeknél nehezebb, ugyanakkor nem lehetetlen! Pl. még az ősszel valami fantasztikusan gyönyörű kelkáposztát nem voltam képes otthagyni a piacon. Negyedeltem, mert volt vagy 2 kiló. 1 negyedből lesz egy 4 fős kaja. Kapásból 4, tök másféle étel készíthető, folpackban, hűtőben eláll kb. egy hétig. Frakfurti leves, ecetes káposztasaláta, rakott kelkáposzta, kelkáposztafőzelék.
"Pl. égetni órákon át a gázt egy kevés húsleves miatt"
A kevesebbhez kevesebb gáz kell.
"A kevesebbhez kevesebb gáz kell."
Ja, csak nem arányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!