A vákuumcsomagolt gyorspácolt sonkákat meddig kell főzni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 10:07
2/10 A kérdező kommentje:
1.1 kg
2023. ápr. 7. 10:41
3/10 anonim válasza:
1 óra elég neki. A pác miatt amúgy is puhább a hús mint a hagyományos füstölt sonkáé
4/10 anonim válasza:
Elvileg kilónként egy óra, de célszerü tesztelni, ha egy hústüt vagy villát beleszúrsz és a saját súlyától lecsúszik róla, akkor jó, ha még tapad, akkor fözd tovább 15-20 percet, és utána teszteld újra.
5/10 anonim válasza:
Ahogy a 4-es válaszoló írta. Kilónként egy óra.
6/10 anonim válasza:
Megnézted, hogy nyers vagy főtt?
Mert a gyorspácoltak nagy részét nem kell főzni, nagy nyomás alatt készre "főzik"
Ha nyers, akkor meg úgy, ahogy előttem leírták.
7/10 A kérdező kommentje:
6. Az van ráírva hogy nyers
2023. ápr. 7. 12:16
8/10 anonim válasza:
Hideg vízbe rakod, és lassan felforralod. Amikor elkezd forrni, leveszed kicsire, hogy éppencsak bugyburuggyoljon, olyan 90fok körül legyen.
Így főzd 4-5 órát és tuti jó lesz. Ha zacskózott, akkor értelemszerűen előbb csomagold ki.
9/10 anonim válasza:
Ne írj már hülyeséget!
Ha a kérdezö EGY KILÓ sonkát, 4-5 óráig föz, akkor abból egy szétmállott pép lesz!
Ahogy többen is írták, kilónként egy óra elég, azaz a kérdezönek egy óra alatt meg fog föni a sonká.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!