Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztél ma?

Mit főztél ma?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kifli krumplit megfőztem héjában, megpucoltam, majd tepsi aljába karikáztam, kicsit megsózva. Tegnap befüszerezett csirkeszárnyat - 10 db-ot - /só,bors,grill füszer keverék, oliva/ rátettem a krumplira, és betettem a sütőbe 30-35 percre. Majd feltettem a legerősebb lángra, és megpiritottam pirosra még 10 perc alatt. Isteni lett. Kevertem hozzá egy nagy tál salátát. Jégsaláta, paradicsom, paprika, retek, uborka, pritamin, hagyma. Oliva bors, esetleg szója szósz. Pár pötty majonéz csak mutatóba. Esetleg apró kocka sajt.
2010. okt. 7. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy utolsó,hogy leirtad/megosztottad e finom recepted,le is jegyeztem,mert tetszik!!=)
2010. okt. 7. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

káposztás bableves volt és sajtos-tejfölös-fokhagymás lángos.

De aki akarta ehette simán a lángost a levessel. :)

2010. okt. 7. 19:21
 14/14 anonim válasza:
100%
Kávét.
2010. okt. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!