Budapesten van olyan cukrászda, ahol árulnak habos ischlert?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 22:01
1/12 anonim válasza:
Nem értem mi az a habos Ischler? Mert az kerek ragasztott Linzer csokoládébevonattal. Hogy kerül oda a hab?
2/12 anonim válasza:
A Jászságban,és Szolnok megyében nem csinálnak lekváros ischlert hanem tojáshabbal(mint a rákóczi tetején)töltik meg és úgy csokizzák be.
A kérdezőnek válaszolva én nem tudok róla hogy Bp.-en bárhol árulnának habos ischlert:(
3/12 anonim válasza:
Habos???Ilyenről még nem is hallottam...,tejszinhabot nyomnak a tetejére vagy mi?o.O
4/12 anonim válasza:
Közepén van a hab,nem a tetején,ahol nektek lekvár van.
6/12 anonim válasza:
Én Karácsonykor dióhabbal szoktam tölteni a baracklekvár tetején, igazi ünnepi finomság. Mi csak dióhabos ischlernek hívjuk.
Sajnos nem tudom, hogy Bp.-en lehet-e valahol ilyet kapni, Zuglóban még nem láttam. De nem ördöngős az elkészítése, esetleg megpróbálkozhatsz vele.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egyszer már elkészítettem, de most pici baba mellett nem megy.
Ezért gondoltam :)
2010. okt. 7. 07:12
8/12 anonim válasza:
Ceglédi vagyok,de nálunk is van habos ishler, pl: CBA-ban, Spar-ban is.
10/12 A kérdező kommentje:
Mi bajod a válaszokkal utolsó? Ki a sok hülye és miért???????
2011. febr. 15. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!