Budapesten hol van valami jó cukrászda?
A "cukrászdáink" menüpont alatt megtalálod, hogy hozzád melyik van közel. Én a Molnár Viktor utcaiban voltam többször is, a színvonal kiváló, az árak elfogadhatóak. Az én kedvencem a Fekete erdő torta, ami nagyon finom!!!
a vanilin nagyon tré oda semmiképp se menj.
van egy emil nevezetű cukrászda családi vállalkozás,csak a legjobb alapanyagokból dolgoznak az tulaj cukrász,mindenre odafigyel nagyon,nagy a vaálaszték,és a túrós sütikben tényleg túró van,nem az a hülye hab,és még sorolhatnám.sajnos csak 2boltjuk van az egyik bp-n a 3.kerületben,az óbudai temető után.ha tényleg jó minőséget akarsz azt ajánlom.vagy a daubnert esetleg a szamos cukikat
Én tudok dobostortát sütni... olyan eredetit...
kár,hogy nem vagyok pesti, megsütném neked :)
nekem a szamos ár/érték arányban egy nagy 0
a daubnert ajánlom! óbudán!
Én tudok dobostortát sütni... olyan eredetit...
kár,hogy nem vagyok pesti, megsütném neked :)
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:40
Pedig az lenne a legjobb. Gondolkoztam rajta hoy sütni kellene de dobost még soha nem csináltam és jó receptet sem tudok.
A többieknek is köszönöm a választ. Ha még tud valaki jó cukit azt szívesen várom
A Gundel étteremben is nagyon finomak a cukrászati termékek. Tavaly onnan rendeltem csokoládés tortát szülinapra, nagy sikere volt.
Én már sütöttem dobos tortát. Eléggé pepecs, de kivitelezhető. Ha kell, megkeresem a receptet, ha igényled. :)
Amúgy ezeket ismerem Pesten:
A rácsos szilvájuk kitűnő, de a dobost nem kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!