Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konyhán, kifőzdében, étterembe...

Konyhán, kifőzdében, étteremben dolgozók, leirnátok hogyan paniroztok nagy tételben? Milyen edényben és hogyan. Csak kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Liszt,tojás,zsemlemorzsa.

Kifőzdekben sokszor panírt kavarnak liszt,víz,tojás.

Ha több száz darabot csinálnak legalább ketten paníroznak egyik Liszt-tojas a másik csak morzsázik.A Liszt-morzsa tepsiben vannak

2023. febr. 25. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Régi melóhelyemen eleve olyan volt a hús beszállítója, hogy tudtak fagyasztva panírozott húst hozni. Rántott hús, cordon bleu, nem volt nekik gond.
2023. febr. 25. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Azért ez elég furcsa! Bocs az offért, csak ez engem is érdekelt volna, ezért 2. napja követem ezt a kérdést.


Amekkora oltári nagy viták szoktak itt menni az úgymond "szakemberek" közt, már amennyien szakmabelinek vallják magukat, legalább 15-20 érdemi profi válaszra számítottam!

Hová tűnhetett a rengeteg jólképzett szakember, akik máskor annyira tudják, hogy "mi folyik egy konyhán" ? Szótlanságot fogadtak, vagy mi?! Szó bennszakad, hang fennakad... :D)))) Csak a csend!

Ehelyett 2 nap alatt jött egyetlen árva válasz.

(bocs 2-es, de nyilván egy előre bundázott gyártósori cuccal dolgozó egység nem felel meg se a kérdés feltételeinek, se annak, hogy étteremnek lehessen nevezni, a kérdés szerintem nem egy rezsóval felszerelt 1 személyes büfére vonatkozik)


Kérdező, szerintem emeld ki a kérdést, mert másokat is (engem is) érdekelne a válasz!

És máskor nyüzsögni szoktak itt a nagyobbnál nagyobb rutinnal rendelkező szaktekintélyek, akik mindent is jobban tudnak.

Úgyhogy szerintem csak nem volt szerencséd. Nem tűnhetett el nyomtalanul az a rengeteg tapasztalt szakember!


Légyszi, kedves szakácsok, ne legyetek ennyire szakmailag féltékenyek, vagy irigyek! Azért mégse az a kérdés, hogy mondjuk milyen arányú aszpikot kell készíteni egy vadgalantin bardírozásához.

Csak egy sima panírozás. Rántotthús! Annyira hálás lennék, virtuálisan.... :)

2023. febr. 26. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is csak szakmairigység. De hát panirozásban nincs semmi titkos gondom. Oké kiemelem.
2023. febr. 27. 11:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet már kiemelni mert már válaszoltak.
2023. febr. 27. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy inkább még nem lehet kiemelni, mert el kell hozzá telnie vagy 3 napnak.
2023. febr. 27. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!