Konyhán, kifőzdében, étteremben dolgozók, leirnátok hogyan paniroztok nagy tételben? Milyen edényben és hogyan. Csak kíváncsi vagyok.
Liszt,tojás,zsemlemorzsa.
Kifőzdekben sokszor panírt kavarnak liszt,víz,tojás.
Ha több száz darabot csinálnak legalább ketten paníroznak egyik Liszt-tojas a másik csak morzsázik.A Liszt-morzsa tepsiben vannak
Azért ez elég furcsa! Bocs az offért, csak ez engem is érdekelt volna, ezért 2. napja követem ezt a kérdést.
Amekkora oltári nagy viták szoktak itt menni az úgymond "szakemberek" közt, már amennyien szakmabelinek vallják magukat, legalább 15-20 érdemi profi válaszra számítottam!
Hová tűnhetett a rengeteg jólképzett szakember, akik máskor annyira tudják, hogy "mi folyik egy konyhán" ? Szótlanságot fogadtak, vagy mi?! Szó bennszakad, hang fennakad... :D)))) Csak a csend!
Ehelyett 2 nap alatt jött egyetlen árva válasz.
(bocs 2-es, de nyilván egy előre bundázott gyártósori cuccal dolgozó egység nem felel meg se a kérdés feltételeinek, se annak, hogy étteremnek lehessen nevezni, a kérdés szerintem nem egy rezsóval felszerelt 1 személyes büfére vonatkozik)
Kérdező, szerintem emeld ki a kérdést, mert másokat is (engem is) érdekelne a válasz!
És máskor nyüzsögni szoktak itt a nagyobbnál nagyobb rutinnal rendelkező szaktekintélyek, akik mindent is jobban tudnak.
Úgyhogy szerintem csak nem volt szerencséd. Nem tűnhetett el nyomtalanul az a rengeteg tapasztalt szakember!
Légyszi, kedves szakácsok, ne legyetek ennyire szakmailag féltékenyek, vagy irigyek! Azért mégse az a kérdés, hogy mondjuk milyen arányú aszpikot kell készíteni egy vadgalantin bardírozásához.
Csak egy sima panírozás. Rántotthús! Annyira hálás lennék, virtuálisan.... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!