Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a csirkemellre is igaz?

Ez a csirkemellre is igaz?

Figyelt kérdés

Egyszer valamelyik főzős műsorban láttam, ahogy a szakács mondja a versenyzőnek, hogy két módon lehet puha a hús. Az egyik módszer az, hogy csak épphogy szabad megsütni. Ha ezen a ponton véletlenül tovább főzöd/sütöd, akkor utána már visszakeményedik, és nincs más választásod, szét kell főzni, ami sok idő.


Én rendszeresen elrontom a tejszínes-csirkés dolgokat. Elképzelhető, hogy azért, mert a kettő közé esik a hús? Tehát túl vagyok az "épphogy kész" állapoton, és tovább főzöm, de nem elég ideig ahhoz, hogy már szétfőzzem, így rágós marad.


2023. febr. 24. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
A csirkét nem kell sokáig sütni, főzni. Nagyon gyorsan kész. És nem lesz kemény ha tovább főzöd inkább csak szétesik. Viszont túlsütni, kiszárítani lehet. Úgy lehet elrontani.
2023. febr. 24. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Az se mindegy, hogy vágod, szeleteled a húst.
2023. febr. 24. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válasz: igen. Az optimális sütési időn túl veszít az élvezeti értékéből.

Nekem a fagyasztott csirkemellel volt olyan tapasztalatom, hogy nem úgy puhult, mint a friss. Picit keményebb, picit olyan gumis maradt a párolás után.

2023. febr. 24. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!