Hogyan jobb a vadás sütve vagy főzve?
15.000 év alatt mindegyik technológiát képes volt az emberiség a "csúcsra járatni" .
Milyen vad? (és mi az a vadás)
Milyen nemű? Hány éves? Melyik húsrész? Mi a terv az étellel? Mi a cél?
Minden vadnak, kortól, nemtől, húsrésztől függően, megvan, mire a legalkalmasabb , és hogyan a legjobb felhasználni.
Ritkán van olyan, hogy teljesen mindegy. De ahhoz, hogy meg lehessen határozni, mire jó, mire nem, és hogy a legjobb, sokkal több konkrétum kell. Több tucat verzió létezik, ami a maga nemében mind jó. Más körülmények közt és adottságokkal, meg mind rossz lesz.
Ilyen kérdésre nem lehet érdemi választ adni.
Én tudom, hogy sütve eszméletlenül finom, mert már készítettem így el.
Mégis általában főzni szoktam, mert akkor van egy finom levesünk is (grízgaluskával) és gyorsabb, egyszerűbb, több a szósz is. Ráadásul még finom is szokott lenni.
1-es vagyok, egy szösszenettel még kiegészíteném, amennyiben ez a "vadás" vadast jelent.
Alap esetben ez egy párolt hús, úgyhogy amennyiben valóban vadasról szól a kérdés, külön gratuláció azért, amiért a válasz lehetőségek között még véletlenül sincs "párolva" opció. :D)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!