Tudnátok mondani bevált olajnélküli fritőzt?
Főbb szempontok: élettartam, takaríthatóság, űrtartalom (4-5emberre kellene), kèsz ételek minősége.
Igazából minden pozitiv és negatív vélemény érdekel.
Nekem ilyenem van:
pár hónapja használom, teljesen jó, takarítani könnyű, bőven lehet bele pakolni.
talán lehetne kicsit combosabb vagy nem tudom, fagyasztott krumpli 20perc 200fok kell neki (gyárilag 15 percig csinálná, de nekem az még nyers, bár lehet valaki így szereti)
#2 #4
Nem egyszerre kellene 4-5 embernek valo kaja adagot elkesziteni, sajnos mindenki mashogy erkezik haza a melobol igy sokszor volt gond h mire az egyik hazaert addigra a kaja elvolt hulve, ra melegitve nem minden ugyan az igy pl a husokat, rantotthusnak stb valot 2-3 adagba elkesziteni mikor jon az adott csaladtag haza.
Philips Airfryer-em van nekem is, abbol viszont 2. Ilyen: [link]
4en vagyunk. Ha csak sultkrumplit akarok sütni, egyet hasznalok, ebbe 1200gramm fér. Ha mellé valamit sütnék, akkor használom mindkettőt.
Koszonom!:)
Philips lesz a nyero:)
Nekem és a szüleimnek is ilyen van (mondjuk, 30k-ért vettem őket novemberben), még apu is használja, pedig nagyjából a kenyérpirító és a tűzhely használat, amit hajlandó volt megtanulni eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!