Az airfryert mennyire lehet megpakolni krumplival?
Figyelt kérdés
Tele pakoltuk krumplival, és a teteje szépen megsült, az alja viszont félig nyers maradt. Pedig félidőben mikor szólt, megrázogattuk.
Rengeteg videót néztünk a témában mielőtt megvettük, de ezt egyben sem mondták, hogy nem érdemes tele pakolni.
A kérdésem, hogy a sütés hőfokával és idejével kell még tovább kísérleteznünk, vagy tényleg nem szabad tele pakolni? Ha utóbbi, akkor félig, vagy meddig?
2023. febr. 14. 06:53
1/8 anonim válasza:
Józan paraszti ésszel is tudja az ember, ha túl pakolod nem tud rendesen átmelegedni.
Félig max, nekem ezért van 8L-es...
2/8 anonim válasza:
Negyedig max. És nem csak felénél szoktam rázogatni hanem mikor rágondolok
3/8 anonim válasza:
Mondjuk az összes típushoz van használati utasítás, ami világosan leirja a maximum mennyiséget... Az enyémben 1400gr a max
4/8 anonim válasza:
Józan paraszti ész csak ami hiányzik.
6/8 anonim válasza:
#1,#4: nem kell józan paraszti észre hagyatkozni, nem feltétlen a logikus gondolat a mérvadó, ezért vannak a használati útmutatók. El kell olvasni, minden szépen le van írva benne.
7/8 anonim válasza:
Nem véletlen kérdezte a Kérdező. Sajnos a használati utasítás sokszor semmit nem ér. Én is küzdök az air frayerrel.
Telerakni nem szabad. Minél kevesebbet rakok bele annál gyorsabban és egyenletesebben sül. És többször rázogatom.
8/8 anonim válasza:
#7: én a Möbelixben vettem valami olcsó Bono márkájút, annak szépen le van írva minden, hogy miből, mennyi mehet bele, mikor érdemes rázogatni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!