Húst hogyan kell sütni?
Huh...
Kezdjük azzal, hogy mit és miben szeretnél sütni.
Húscsipesszel vagy ha nincs jó a sima villa is.
Néha alánézel a másik oldalára ha szép aranybarna megfordítod.
Az egyes válaszoló nagyon ráérzett
Rántott hús karajból és csirkéből.
Annyit kell tudni ezekről a húsokról, hogy a csirke(főleg a mell) és a karaj is gyorsan elkészül.Ugye alapból a disznó jóval tovább készül, mint a csirke, de a karaj az egy száraz része a disznónak, gyorsan elkészül natúran sütve és rántva is.
Azt javaslom, hogy a két féle húst ne együtt süsd, a csirkét süsd a csirkével, a karajt meg a karajjal.
Forró olajba beleteszed a húsokat, majd egy picit vissza veheted olyan közepesre, akkor szépen átsül.
Nyilván minél vékonyabb a hús, annál hamarabb elkészül.
Ha már olajban sütsz úgy is, akkor legyen benne olaj elég, hogy "úszni" tudjanak benne a szeletek, elférjenek szépen egymás mellett.
Valóban így is, úgy is átsül a hús, viszont azért az a fele csak jobban pirul, ami az edény alja felé van, ezért mindenképp fordítsd meg, hogy ne égjen meg a bunda, míg a másik fele is szép színt kap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!