Házilag hamburgert hogy csináltál?
Nagyon sok jó recept van a neten, amikkel lehet próbálkozni. Ha nincs időm, akkor szoktam venni bucit. Van a pennyben egy olyan fajta csomag, amiben csak két buci van, viszont hatalmasak. Mirelit husit szoktam venni, viszont szintén a pennyben van a hűtőben kész husi 270. Forintért 4 db.
Kicsit lepirítom a bucik belső feleit, majd abban a serpenyőben kis olajon rásütök a kész husikra. Házi szószt készítek: apróra vágott lilahagyma, uborka, ketchup, mustár, majonéz, só, bors. Ez kerül a buci alsó és felső rétegére. Teszek rá vékonyan szelt hagymát, két vékony szelet paradicsomot, salátalevelet. Ha kész a husi, akkor a négyből kettőre teszek lapkasajtot még q tepsiben és megvárom, hogy ráolvadjon. Ha kész akkor kettő megy a salátára (egy sima és egy sajtos), majd ráteszem a buci tetejét.
Párom szerint ez olyan, hogy más nem kell hozzá, de szoktam néha kis sültkrumplit csinálni fokhagymás mártogatóssal.
Kicsit olyan mint a strandos hambi,kell valami háromszög alakú sütőpapir vagy szalvéta, amibe belerakod, mert tényleg nagyon cuccos és kifolyik ha nem vagy elég ügyes :D Vagy kés villa. Én kettőnknek 1-1 ilyen hambit szoktam készíteni.
(Első alkalommal párom nagy szájjal mondta, hogy kettőt kér, de hamar belátta, hogy nagyon laktató és azóta csak egyet eszik) :D
2. koszonom szepen a választ.Ment a zold kéz.
A Pennyben 4db os 270 ft??Az nagyon olcso akkor.Multkor az Aldiban 1700 ft ert lattam 1 kg at, amiben 10 db hamburgerpogacsa volt..
Én egyszer kikisèrleteztem 3-4receptböl egy naagyon profi bucit de sajnos most nemtudnàm fejböl leirni a laptopom meg a baràtnômnèl van ô meg elutazott nevadàba làtogatòba….
Joghurt tej friss èlesztô liszt vaj szódavíz cukor só
+tej cukor tojàssal leecsetelve
De nemtudom hogy 1kg lisztre miböl wmnnyit tettem..
de tudom hogy a joghurtbol kevesebb kell :D
Èn karamellizàlt hagymàt vagy hagymalekvàrt rösztit jègsalit paradicsomot ès sajtot teszek bele az nàlam az örök klasszikus ès saját burgerszòszt
Nèha szalonnàba tekerem a hùspogit ès ùgy sütöm meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!