Ki milyen egyszerűen elkészíthető ételt javasol?
Pl paprikás krumpli. Összelököm megfő és ennyi. Ok fel kell vágni a hozzávalókat.
Csirkemellet vagdosni kell egy csomó ideig, inkább darált sertéshússal valami.
De nem feltétlenül a hus a lényeg.
Mindig veszek alapot.
Milánóit sokszor csináltam már.
+A sajt szinte drágább mint a hús meg a tészta.
Fura, nekem pl a paprikás krumpli egy kifejezetten idegesítő, macerás és időrabló kaja. Pedig imádom.
Amiket én szoktam csinálni gyorsan:
Chilis bab
Főzelékek
Csinálok fasírtot, nyersen lefagyasztom, utána csak bedobom a sütőbe ha enni akarom
Curry
Tojásos nokedli (előre elkészített nokedliből)
Tortilla wrap (szinte bármit bele lehet pakolni)
Utolsó, mit nem értesz azon, hogy egyszerű?
Chilis bab aránylag egyszerű, de az általában csípős, az nekem nem nagyon tetszik.
Főzelékek, mindenféle zöldségeket kell vagdosni. Vagy ilyen fagyasztott 1be zöldségek. De kell hozzá még valami habarást csinálni vagy mit. Ez nekem bonyolult.
Fasírt? Mindenféle hozzávalókat kézzel összegyúrjak?
Curry: én nem tudom hogy az mi.
Nem, nem ilyenekre gondoltam.
Pl a paprikás krumplit azért írtam, mert az kb annyi hogy:
Felvágom a kolbászt, krumplit, hagymát, megpirítom megfőzöm és kész.
Nekem nincs türelmem mindenféle bonyolult receptekkel szenvedni...
Hát nagyon bicskanyitogató a stílusod. Ha ilyen okoskodó f*sz vagy, akkor ne itt kérj segítséget, hanem csapj fel egy szakácskönyvet.
Mellesleg pl egy tökfőzeléket, ha megveszed a fagyasztott tököt kb fele annyi idő alatt elkészítek, mint a paprikás krumplit, amihez hámozni kell a krumplit....
7# leállsz kötekedni aztán meg jelented a válaszomat? Szúrd fejbe magad a bicskáddal te féreg.
Tessék nyomkodd a jelentés gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!