Elektromos főzőlapon miért nem tudok pudingot, krémet főzni?
Ha felforrt a tej utána keverd bele a tejjel elkevert pudingport.
Így ís besűrűsödik nem lesz csomós.
Feltehetöen az edényed idöközben karcos lett.
Ami nekem mindenhol müködik, hogy göz fölött fözöm: egy lábasban vizet forralok, erre ráteszek egy pontosan illeszkedö fémtálat - a tál alja ne érjen a vízbe -, amibe a tejjel elkevert puddingport teszem, és kevergetve fözöm, amíg megfelelö állagúra besürüsödik. Így nem tud leégni, leragadni az alja, mert csak a göz éri.
Az elektromos főzőlapod indukciós vagy kerámia? lábosod megfelelő hozzá?
Ha vékony a lábosod alja alacsony a hőtehetetlensége azonnal felizzik és leég a pudding.
Én egyszer víz forralóban főztem chokipudingot
Kell hozzá egy okoskonnektor PWM jelet a hövelyk ujjammal küldtem rá és még finom is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!