Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A párolt káposzta hízlal?

A párolt káposzta hízlal?

Figyelt kérdés

Annyira szeretem . :$

Mennyire hízlal? : )

2010. okt. 2. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem. A káposzta emésztése állítólag több kalóriát éget el, mint amit tartalmaz, tehát fogaszt. Ez a káposztaleves diéta lényege.

Az a minimális zsiradék amit a dinszteléshez használsz, az szerintem meg kell a zsírbn oldódó vitaminok miatt is.

Egyél sokat nyugodtan.

2010. okt. 2. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Úgy kezdődik, hogy zsiradékon hagymát dinsztelsz. Cukor is van benne. Ezek alapján nem kalória szegény.
2010. okt. 2. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Utolsónak: az mininális, annyi kell a szervezetnek!
2010. okt. 2. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Elvileg kell hozzá cukor, de nem kötelező. Ha mézet használsz, akkor nem annyira kalóriadús, de tényleg elhagyható. Ha 1-2 kockára vágott édes almát is beleteszel, édes lesz cukor nélkül is.

Én diéta alatt nagyon sokat ettem, mindenféle sült, párolt hús mellé kiváló.

2010. okt. 2. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Valóban úgy finom a párolt káposzta, ha meg van adva a módja, bő zsiradék, és jó édesen, ecetesen. Egyszer ettem barátoknál- Ők amolyan egészségesen evők - a párolást zsiradék nélkül mikróban végezték, saját levében, és cukor helyett édesitő volt benne. Hát senkinek sem kivánom. Inkább pár plusz kalória.
2010. okt. 2. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem hizlal. Viszont felfúj...
2010. okt. 2. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs benne cukor és édesítő, nem hízlal. (Igen, az édesítő is hízlal!!! [link] )

Kevés zsiradékon is meg lehet csinálni, az meg úgyis kell, hogy a zsírban oldódó vitaminokhoz hozzájuss.

2010. okt. 2. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
egyáltalán nem
2010. okt. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!