Bármit csinálok nekem a gyümölcstortám mindig leragad. Próbálta már ugy vki h a formába sütöpapirt tesz is ugy süti? Akkor nem kell kivajazni se ugye?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 07:59
1/2 anonim válasza:
Én kapcsos tortaformában szoktam csinálni, és teszek alá szilikonos sütőpapírt, ilyenkor tényleg nem kell kikenni.
Ilyenben:
Ezt jól meg lehet pakolni gyümölcsökkel...
Van szilikon gyümölcstorta fomám is, de arra kevesebb gyümölcs, és zselé fér :)
2/2 anonim válasza:
Gondolom, abban a fordos szélű formában sütöd. Elmondom, hogy mi úgy szoktuk, hogy disznózsírral kenjük ki vékonyan a formát és úgy lisztezzük. A margarin nem elég zsíros, nagyrésze csak víz. Amikor készen van, és szükséges, a fodros szélénél óvatosan egy kalaptűvel végig lazítgatjuk, általában elég könnyen elválik. És könnyedén ki lehet borítani, a közepe soha nem ragadt még oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!