11/16 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján minél magasabbat vegyél. Hiába széles egy serpenyő, a standard falmagasságúakból én könnyen kikeverem az ételt.
12/16 anonim válasza:
Egy év múlva már lötyögni fog a nyele és hiába húzod a csavart, nem fog javulni. Ha úgy bánsz vele mint a hímes tojással, bár koliban ez nehezen kivitelezhető, akkor a bevonat is megmarad rajta. Acél serpenyőket én tudom ajánlani, viszont kis munka van velük, ha az nem gond, akkor kb elpusztíthatatlanok, de drágák is.
13/16 anonim válasza:
Márványos kerámiát vettem (BerlingerHaus) Se karc , sem leégés. qrva jó.
15/16 anonim válasza:
14-es, ez egy mindenes edénynek túl lapos, nem tud benne pl. egytálételt készíteni, ami a kolesz konyhaművészetének alapja.
16/16 anonim válasza:
15, én csak azt mondtam, hogy ilyet vettem, a bevonatra koncentrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!