Lehetséges jó pizzát csinálni régi módi gáztűzhelyben?
Figyelt kérdés
Régi módi alatt értem: gázpalackos, nem légkeveréses.
Pár éve próbálkoztam, siralmas lett a végeredmény mindig.
Mirelit pizza is nagyon gyatra benne.
Most újra megpróbálnám, kicsit újragondoltam.
Valakinek ötlet?
Lenne értelme pizzakövön sütni?
2022. dec. 25. 18:09
1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kevés lesz a hőfok.
2022. dec. 25. 18:10
2/9 anonim válasza:
Mirelitnek jónak kéne lennie.
Valódi pizzát nem lehet igazán jól sütni, egy pizza kemence 300-400 fokos
3/9 anonim válasza:
Akkor melegedett be, ha lejjebb halkul a gáz susogása
4/9 anonim válasza:
Ezzel a recepttel készítem, vagy az élesztős verzióval, mikor kész letakarom 10-15 perce, nagyon finom mindig. Régi gáztűzhely, vezetékes gázzal.
5/9 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy maxra tekerem előtte fél órát mnnimum, 250-et bír papír szerint, de tuti kevesebb az.
6/9 anonim válasza:
nekünk sima régimódi van csak nem palackos, de az ugyanaz mintha csőről kapná a gázt, nem? kb. 180-200 fokosnak írják a hőfokát, házi pizza is megsül benne negyed óra alatt, mirelitet 11 perc alatt megcsinálja ha hagyom előmelegedni legalább ennyit
7/9 anonim válasza:
mondjuk nem írtad mit takar a jó pizza, miylenre gondoltál! nápolyi stílusút ilyenben nem lehet csak háziakat
8/9 anonim válasza:
Nálunk valamiért légkeveréses sütőben nem lesznek jók a mirelit pizzák, hiába azt írják a csomagolásokra. Helyette csodaeszköz pizzához: grillsütő. Fogalmam nincs, hogy miért van ez. :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbálom úgy, ahogy tanácsoltátok.
Mindenesetre jövőre beszerzek egy kemencét. :D
2022. dec. 28. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!