A barackos fornettihez milyen baracklekvárt használnak?
Nagyon tetszik az íze, meg az, hogy egyáltalán nem folyik ki a két tészta közül, ha valaki tudna segíteni, nagyon angy örömet szerezne.
Köszönöm.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
12: elég elolvasni az összetevők listáját...
CSak a barackos töltelékre vonatkozó részt idézem:
Összetevők:
.... Sárgabarack ízû készítmény (21,6%) (gyümölcsvelõ (almavelõ, sárgabarackvelõ (10%)), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sárgabarackrost, víz, sûrítõanyag: nátrium-alginát, nátrium-citrátok, guargumi; étkezési sav: citromsav, természetes aroma, tartósítószer: nátrium-benzoát, kálium-szorbát; szilárdítóanyag: kalcium-foszfátok, színezék: karotinok, víz..."
Ha értelmezed: a töltelék 21%, aminek a 10%-a sárgabarack. Azaz 2%.
A "gyümölcsvelő" alatt a tök vagy más hasonló cucc rejtőzik.
A többit a fantáziádra bízom. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kérdező!
Ahelyett, hogy flegmázol pedig minden valaszadó segíteni próbált, esetleg keress rá... Ott a Google..
Majd gondolod veszünk fornettit meg 10 fajta barackos sütőlekvárt és neked pontozzák, melyik hasonlít rá?!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
ÖSzintén szólva arra gondoltam, hogy esetleg már valaki keresett hasonlót, és tud segíteni.
A lekvár összetétele meg nekem nem tünik annyira vészesnek, tölröl szó sincs benne.
Az, hogy a sütiben 21 % a töltelék, teljesen normális dolog, a tészta sokkal nehezebb, meg több van belöle. Az összetétel meg "gyümölcsvelõ (almavelõ, sárgabarackvelõ (10%)" - ebben alma és barack van, tök sehol sincs. Szóval a tök mint gyümölcs tényleg csak városi legenda.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem jól értelmezed. A 80% szerinted miből van???? A 10% alma-barackvelő már a töltelék 100%-ára vonatkozik... Miből van a 90%???
Ott van leírva... sűrítőanyag, guargumi, és a többi fincsiség. :-D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!