Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon Bleu-t hogy tekerjem...

Cordon Bleu-t hogy tekerjem fel úgy, hogy a sajt ne folyjon ki belőle?

Figyelt kérdés
Akármikor készítek a sajt mindig kifolyik belőle és zavar. Kinek mi a trükkje annak érdekében, hogy ne folyjon ki belőle a sajt? A hústűvel való összetűzős módszert nem igazán kedvelem. Illetve, van aki már készítette sütőben sütve?
2022. dec. 11. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Eszembe nem jutna feltekerni. Zsebes szelet, és 1-2 hústű. Ha sütőben készíted nem lesz olyan szép a panír, de működik ott is.
2022. dec. 11. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Fagyaszd le a sajtot és úgy tedd bele.
2022. dec. 11. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
A Cordon Bleu-t nem szokás feltekerni, két szelet hús között van a sonka-sajt, együtt panírozva. (ilyenkor a szeletek szélét meg lehet kenni tojással, akkor jobban összetapadnak).
2022. dec. 11. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

1. 3.

[link]


Az bizony feltekert husi. Lehet, így nem láttátok még magyar éttermekben, de sok kontár van a szakmában sajnos.


[link]

Nem néztem végig, lehet nem ad választ a kérdésedre, de remélem, hogy igen.

2022. dec. 12. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként laikusként azt gondolom a sajt típusától is függ, mennyire válik folyóssá.
2022. dec. 12. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

4: a google-val mindenre találsz alátámasztást, de annak az ellenkezőjére is... :)))

Ez nem érv.


Ha bemész egy étterembe, 90%-ban lapos schnitzel-t kapsz, két hús között a töltelékkel.

2022. dec. 12. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
4-es: az, hoyg van, aki ilyennel hülyéskedik, nem jelenti azt, hogy ez a normális!
2022. dec. 12. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Használj másik sajtot, olyat ami olvad, de nem lesz belőle teljesen folyékony, mint a trappista. Például a natúr mozzarella egy jó választás.
2022. dec. 12. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!