Cordon Bleu-t hogy tekerjem fel úgy, hogy a sajt ne folyjon ki belőle?
Figyelt kérdés
Akármikor készítek a sajt mindig kifolyik belőle és zavar. Kinek mi a trükkje annak érdekében, hogy ne folyjon ki belőle a sajt? A hústűvel való összetűzős módszert nem igazán kedvelem. Illetve, van aki már készítette sütőben sütve?2022. dec. 11. 19:13
1/8 anonim válasza:
Eszembe nem jutna feltekerni. Zsebes szelet, és 1-2 hústű. Ha sütőben készíted nem lesz olyan szép a panír, de működik ott is.
2/8 anonim válasza:
Fagyaszd le a sajtot és úgy tedd bele.
3/8 anonim válasza:
A Cordon Bleu-t nem szokás feltekerni, két szelet hús között van a sonka-sajt, együtt panírozva. (ilyenkor a szeletek szélét meg lehet kenni tojással, akkor jobban összetapadnak).
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Egyébként laikusként azt gondolom a sajt típusától is függ, mennyire válik folyóssá.
6/8 anonim válasza:
4: a google-val mindenre találsz alátámasztást, de annak az ellenkezőjére is... :)))
Ez nem érv.
Ha bemész egy étterembe, 90%-ban lapos schnitzel-t kapsz, két hús között a töltelékkel.
7/8 anonim válasza:
4-es: az, hoyg van, aki ilyennel hülyéskedik, nem jelenti azt, hogy ez a normális!
8/8 anonim válasza:
Használj másik sajtot, olyat ami olvad, de nem lesz belőle teljesen folyékony, mint a trappista. Például a natúr mozzarella egy jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!