A sajtreszelésnél létezik utálatosabb/fárasztóbb konyhai müvelet?
9-es vagyok, amúgy meg ilyen belinkelt tekerős hülyeséget te is vehetsz magadnak, ha már megakaszt egy kiló sajt...
Most ha azt nézem, én is szakács vagyok, van kb. egy 300.000 ft értékű szerszámom, mert évek alatt összegyűlt, időnként muszáj venni ezt azt, hogy normálisan, haladósan komfortosan tudj dolgozni.
5000 ft befektetés, az mi?
...amúgy meg a konkrét kérdésre a válasz:
Mondjuk mikor hoznak 3 láda törpeharcsát, annyira az se felemelő! :D
Vagy mikor egyedül hagynak egy 100 fős lagzira, de hogy ne unatkozz, felvesznek még mellé egy 50 fős céges bulit... :D
1 kg sajt! XD Hagyjál már! :D
Hát, ja nem sok (mármint ok a panaszra). Sokan meg munkanélküliek (pláne vidéken, tömegesen) mert tömegesen zártak be az éttermek.
Vegyél egy normális, nagy, masszív reszelőt, az is rengeteget számít.
De lehet, hogy még a mostanit is fel lehet kicsit javítani, hústűvel feszegesd ki a lyukjait egyesével.
Gyorsan megvan az, 2 perc, csak egy mozdulat lyukanként.
Beledugod a hústűt, (vagy vékonyabb fokú villa is jó) és kifeszíted, hogy jobban elálljon a reszelő lapjától.
Mert a sok használattól lelapul, és nem "fog" annyira.
Így még lehet bele egy kis életet verni, és sokkal könnyebb utána reszelni.
4: mondjuk kíváncsi lennék, milyen fillérb.có étterm ill. főnök lehet, ahol 3-4e ft-os kütyü költségként nem fér bele....
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!