1/2 anonim válasza:
Húspép. Készülhet töltelékként, önálló ételként, de pld. a párizsi is az.
2/2 anonim válasza:
Kétszer daráld le a húst vagy géppel pépesítsd.
Fűszerezd,ízesítsd tejszínt rakj bele és kész a töltelék.
Hideg,meleg konyhában egyaránt használják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!