Fagyasztott ételt hogyan kell sütni airflyben ?
A magyar tefal oldalról is el lehet jutni használati utasításra rákeresve pl. ide:
Ahol *-ot látsz a kaja képe mellett, az azt jelenti, hogy fagyasztott.
Nem gondolhatod, hogy minden egyes kajafélét leírnak egy HU-ban....
Nézd meg, hogy mire van adat, és a te kajád nagysága-vastagsága alapján már meg tudod saccolni...
15: és másfélét sem????
A konyhai tevékenységek nagy része KÍSÉRLTEZÉS.
Saját magadnak kell megtapasztalnod, hogy mi mennyi ideig sül, vagy mit jelent az, hogy egy tésztagyúrásnál "amennyit felvesz", és hasonló dolgok.
Nem rokonod neked Peggy Bundy?
Három kérdésed is van már, mindig rossz helyesírással. De nem ez a lényeg.
Ha az elején, a kérdés leírásába megemlíted, hogy semmiféle főzőtudományod sincs, akkor mi is másképpen állunk hozzá.
Én elég hosszan írtam, de szívesen kibővítem, ha gondolod. Csak legyél olyan kedves, te is segíts nekünk.
Kizárólag boltban kapható kész vagy félig kész ételekkel próbálsz boldogulni? Honnan jött a forró levegős sütő ötlete? Vetted vagy kaptad? Szereted azokat az ételeket, amelyeket bő olajban szoktak készíteni, de valamely okból mégsem akarsz olajban úszó ételeket fogyasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!