Nem lett volna jó a hús?
Farhátat sütöttem. Fent a tűzhelyen, lábasban. Simán, magában, minden nélkül. Zsiradék nélkül, alá csak vizet raktam, rá pedig sót és őrölt piros paprikát.
Nyersen, félig kiolvasztva nem érződött rajta semmi szag. Viszont most megsülve mintha lenne enyhe szaga.
Lehet van közte ami már nem jó csak nyersen nem érződött? Vagy ez az enyhe szag természetes csak a zsiradék meg fűszerek el szokták nyomni?
Ti mire gondolnátok inkább?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
1: :-D :-D :-D
Hát igen..... Ezt jó lenne tudni. :)
Kérdező! lehet, hogy a csont odakozmált, és annak a szagát érzed?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Milyen szaga? Minden ételnek van szaga.
Idegen szaga attól lehet, ha haltáppal etették a csibét.
Vagy ha már romlik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én is arra gondolnék, hogy megfelelő zsiradék nélkül nem lehet sütni, és oda kapott.
A romlott húsnak ugyanis nyersen van a legintenzívebb szaga.
Az avasodást is észre lehet venni már nyersen, márpedig azt írtad, nyersen nem volt vele semmi gond - ezek szerint csak a főzés során történt vele valami.
A por paprika is zsírban oldódik, nem vízben, ami még nem gond, de ha elpárologtatod a vizet, és nincs alatta zsír, le is éghetett.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!