Feketeerdő torta alapot lehet venni? Hol tudok venni viszonylag frisset, finomat? Pasiként készítenék feketeerdő tortát, de nem szeretnék bajlódni sütéssel. Lehet, hogy nem is sikerülne.
Mindegyik sütő képes 180 fokon sütni...
Vagy sütőd nincs??
Akkor meg vegyél egy kész fekete erdő tortát és probléma megoldva! Az garantáltan finom lesz és sütni sem kell.
Képes 180 fokon sütni, de nem tudom, hogy mikor süt 180 fokon.
ELég szomorú egyébként, hogy mai világban mindenki a fokot figyelő, kijelző sütőkkel tud csak sütni.
Venni nem lehet felénk készen tortát max. rendelni. Aztán vagy friss vagy nem....
"Elég szomorú egyébként, hogy mai világban mindenki a fokot figyelő, kijelző sütőkkel tud csak sütni." Ennél az állításnál viszont messze sokkal szomorúbb, hogy valaki úgy tesz kijelentéseket, hogy halvány fogalma nincs a valóságról. Nekem egy legalább 40 éves sütőm van, és az égadta világon semmit nem jelez ki, vettem viszont kétezer forintért egy sütőhőmérőt, és voilá! Halkan mondom: a sütési hőmérséklet receptben történő megadása nem az ördög műve!
Feketeerdő-torta alapot nem lehet kapni, de egy kakaós piskóta megfelel, ha se sütni nem akarsz, se venni. Nem lesz ugyanolyan, mert a kifejezetten erre a célra sütöttben több a kakaó.
"ELég szomorú egyébként, hogy mai világban mindenki a fokot figyelő, kijelző sütőkkel tud csak sütni."
Mondja ezt az, aki sehogy nem tud sütni, mert itt beszél hülyeségeket és nem mer egy nyomorult piskótának nekiállni. Csak mondom.
Én nem tudok.
No, de itt olyan válaszol aki azt gondolja, h tuda.
Jaa nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!