Mennyibe kerülne kb 50 db macaron megsütése?
Olcsóbb, mint készen megvenni.
1 csomag darált mandula 799 a lidlben... Sztem 100 héj esetében 4 csomag biztos fog kelleni.
Tojás...
Porcukor...
A töltelékhez csoki, vaj, tejszín...
8-9000 környékére saccolnám.
Nálunk a közeli cukrászdában darabja 480 ft. Kicsi, és csúnya is. A legrosszabbul sikerült próbálkozásom is szebb volt, mint amit ott kapni, pedig voltak vicces eredményeim :D
A darált mandula és q mandulaliszt nem ugyanaz. A macaronhoz mandula liszt kell, ami nem 799, hanem 1500 minimum egy 200grammos.
Amúgy nem lesz horror összeg a vége max 5e-be bele fér az alapanyag. Ha magad sütök, eselyesen nem szamolod fel a munka, energia és víz költséget. Ha mással készítteted, ő fel fogja, joggal, így én minimum 15, de inkább 20e-re tippelek
"A darált mandula és q mandulaliszt nem ugyanaz"
Hidd el, a macaronhoz szükséges mandulaliszt szimpla darált mandula. Én mindig a lidlben veszem a darált mandulát, kávédarálóban kicsit még darálok rajta, és tökéletes macaronjaim lesznek.
Amit sokszor mandulalisztként árulnak, pl bio boltban, az zsírtalanított változat, ami nem jó macaronhoz.
5!
Nem, nem hiszem el. A darált mandula ugyanis alap esetben simán hematológia ledaralt mandula, míg a mandulaliszt blansirozott darált mandula. 😘
A lidl blansírozott darált mandulát árul ;)
Semmi gond, ebbe most belefutottál 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!