Lángosra a fokhagymás "szószt" mivel jobb csinálni?
Figyelt kérdés
Van ahol olajat írnak, van ahol vizet, vagy éppen mindkettőt egyszerre...2022. nov. 8. 18:26
2/6 anonim válasza:
Az olajba ledarált fokhagymát másra szoktuk használni. És sokkal töményebbre kell csinálni.
Lángoshoz, mivel úgyis olajba sül, elég olajos, fölösleges még olajat tenni. Vízbe szokták tenni a darált fokhagymát.
4/6 anonim válasza:
Én keverve szoktam. Az olajban oldódnak ki az ízek de nekem úgy nem elég kenhető.
Nálam fele olaj, fele viz es par orat pihen a hutobem
5/6 anonim válasza:
Kinek mi. Én régebben vízbe raktam, aztán kipróbáltam olajjal és annál maradtam. Vízben másnapra már megbüdösödik, olajban viszont egyáltalán nem.
6/6 anonim válasza:
tubusos fokhagymakrém pöttyök ujjal elkenegetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!