Nyúlból miért nem csinálnak rántott húst?
Figyelt kérdés
Egy kövérebb nyúl 3-4 szer akkora mint egy csirke, lenne rajta hús2022. nov. 8. 08:50
11/17 anonim válasza:
Kirántani ki lehet, akár csak az egész állatot félbeszedve mint a galambot is szokták. Kb olyan macerás is enni, mert sok benne a csont, körbe kell rágni.
A vadhúst meg általában inkább azért szokták ilyen pörkölt meg pite jellegű ételekbe tenni, mert inas, rágós tud lenni, kell neki az idő mire megpuhul, de nem is száradhat ki addig.
12/17 anonim válasza:
"Kb olyan macerás is enni, mert sok benne a csont, körbe kell rágni."
Ha van türelmed ki is filézheted, és úgy rántod ki. Problem solved!
13/17 anonim válasza:
combot írjátok inkább, de ilyen szelethúst rántani mint a karaj vagy csirkemellfilé lehetne amúgy nyúlból?
14/17 anonim válasza:
13. Lehet, ha a combját kifilézed.
15/17 anonim válasza:
Csinálnak, de eleve nem sokan esznek nyulat.
16/17 anonim válasza:
Nagyon finom a rántott nyúl hús!
Mi tartottunk nyulat, és volt, hogy ledaráltuk a húsát, és töltött káposztát csináltunk belőle, csak keverni kell a húsát valami zsírosabb hússal, mert nagyon száraz.
17/17 anonim válasza:
Mi van, a kérdező rájött hogy hülyeséget kérdezett, és szégyenli magát? 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!