Szeretnék valami finom gesztenyés tortát sütni van valami, finom bevált receptetek képel?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 19:45
1/5 anonim válasza:
Én gesztenyepürét szoktam csinálni: gesztenyét tejszínhabbal összekeverd-jó laza habosra-és ha nem kap belőle gyerek, mehet bele rum is. Síma piskótatésztát szoktam megtölteni vele.
3/5 anonim válasza:
Főzzél 0,5liter tejből pudingot.Ha meghűlt reszelj/nyomj bele 10dkg gesztenyét,tegyél bele kis rumot,kevés cukrot és habverővel keverd simára,aztán reszeld/nyomd bele a maradék gesztenyepürét(kicsit hagyhatsz a tetejére díszítésnek),keverd el a felvert 1liter tejszínhab több mint felével(kb70%),és töltsd a tortába.A maradék tejszínhabbal díszítheted,meg ami van otthon:-))
A szomszédnak csináltam,azóta csak ezt kéri!
4/5 anonim válasza:
A tejszínhab hulala vagy más növényi tejszín legyen.
5/5 anonim válasza:
Az én gesztenye krémem a legegyszerűbb a világon. 1 db gesztenye massza, l db ráma kocka, kb 20 dkg porcukor, de ezt izlés szerint kóstolgatással döntsd el.Esetleg pici rum aroma. Ezt fellazitott margarinnal/kicsit felmelegitett/géppel jól kikevered simára, és kész. A hűtőben vissza szilárdul kenhetőre. Piskóta helyett holdacska tásztát szoktam sütni, mert az sokkal biztosabb számomra. Ha kéred, azt is leirom, de most megyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!