Mivel édesítsek? Miért olvad el minden a muffinban a gyümölcsön kívül?
13: tök fölösleges pudingot használnod.... Az nem más, mint étkezési keményítő + aroma, némi tejben felfőzve.
Semmit nem tesz hozzá, ami ne lenne a lisztben. A gyümijoghurt meg kb. aromával több, mint egy normál joghurt. telejsen fölösleges ilyet használni.
Esetleg a sütésálló lekvár, vagy olvasztott csoki megmaradhat benne?
szeretnék olyat is, amibe ha beleharapok akkor érzek benne valamit, pl krémet. Tudjátok, mint pl a lekváros puszedlibe Mikor beleharapsz, és ott benne a lekvár. Valami ilyesmit szeretnék tölteléknek. Vagy jó kis fehér krém. De nem tudom hogy valósítsam meg, hogy ne "olvadjon bele a tésztába". De hasznos tippeket adtatok, mindenképpen próbálkozok velük.
16: azt utólag kell beletölteni, csőrös habzsákkal - ahogy a töltött fánkot is szokták.
Itt is le van írva:
Vagy csinálj ilyen búvár túrós muffint... :)
A sütés előtt a kakaós massza tetejére kell tenni a túrós tölteléket, ami kb. lesüllyed, ill. a kakaós massza körbenövi. Így olyan, mintha töltött lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!