Fokhagymakrémleves után mi legyen a második?
Elég laktató, sajttal és tejszínnel készítem, pirított kenyérkockával tálalom.
Ez után 6 főre mit lenne érdemes kínálni?
Plusz pirospont, ha sütőben gyorsan elkészíthető.
Allergiás vagy túl válogatós nincs.
Előre is köszönöm!
Sutoben keszulo rantott hus
Csaszarmorzsa tepsiben
Mac and chesse
A krémes, dús, laktató, lágy textúrájú, fehér színű leves után én valami ellenkező jellegűt adnék.
Azaz színes, roppanós, könnyű, esetleg savas valami.
Sütőzacskóban pirosra sült csirkecombok vele sült zöldségekkel (krumpli, répa, édesburgonya).
Lasagne.
Töltött cukkini (mondjuk most nincs szezonja).
Baconbe tekert csirkemáj rozmaringos parázsburgonyával, salátával.
Desszertnek fahéjas, szilvás rétes.
Sajtos tejszínes csirkemellet
1 kg csirkemellet felvagsz mintha rántott húsnak készítened. Besozod, borsozod, paprikás Lisztbe forgatod, egymás mellé elhelyezés egy sutotalban, majd meglocsolod 30%-os zsírtartalmú tejszínnel (attól nem lesz vizes) én van, hogy nem találok főzőtejszínben akkor cukormentes habtejszínnel locsolom meg majd sajtot reszelek rá és takaras nélkül mehet a sütőbe. Mellé egy mexikói rizset vagy jó vajas tört burgonyát készítenek. Gyors, megsül magában a sütőben és isteni finom!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!