Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hulala tejszínt meddig veritek...

Hulala tejszínt meddig veritek és milyen fokozaton?

Figyelt kérdés
Van egy receptem ami sehogy nem akar sikerülni keksz van a tejszínen és másnapra puha keksz de ha vágom lenyomódik a tejszín pedig amit ettem máshol ott nem
2010. szept. 27. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
én 20 percig szoktam verni, az asszony szereti én nemkóstoltam
2010. szept. 27. 20:41
 2/7 orsybaba88 ***** válasza:

próbáld meg a kekszet tejbe mártani, mielőtt összerakod, csak egy-két másodpercre.

És ha babapiskótával csinálod? Nekem olyan receptem van: babapiskóta, őszibarack apróra vágva, cukros tejföl, a tetejére hulala, Isteni!!!!!!

2010. szept. 27. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
20 percig nem lehet tejszínt verni.
2010. szept. 27. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
bár van egy érzésem, hogy másra gondoltál -.-
2010. szept. 27. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
perverzvagy kamu...
2010. szept. 27. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
mielőtt használod a tejszínt,15-20 percre rakd be a fagyasztóba.szépen fokozatosan végül a leggyorsabb fokozaton jó keményre tudod verni
2010. szept. 27. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy csomag habfixálót és addig verd amíg majdnem olyan mint a tojásfehérje habja,utána hűtsd le,szerintem így jó lesz.A rigójancsiba így csinálom,8-10dl tejszínhez adok 2cs habfixálót betöltöm a két lap közé de nem hűtöm ,mert ugye jól lehűtött tejszínt verek fel,rá a csokimáz és rögtön felvágom,és nem lapul le.Próbáld meg így ,jónak kell lennie:)
2010. szept. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!