Indukciós főzőlaphoz tudtok ajánlani olcsóbb jó minőségű palacsinta sütő és lábast?
8-as, én meg javasolnám, hogy akkor kötekedj, ha van gyakorlati tapasztalatod.
Igen, ezek a serpenyők nem hülyebiztosak.
Hülyebiztos világunkban ez furcsának, és veszélyesnek tűnhet, de én magamból indulok ki, én évtizedek óta remekül használom ezeket az edényeket.
"A kerámia bevonatos egy felsőbb kategória. Ennek a belső felét tényleg nem kell mosogatni sem, mert ledobja magáról még a mosogató szert is. Írta is a használati utasítás, hogy elegendő egy konyhai papírtörlővel áttörölni. Nem marad rajta semmi ételmaradék."
Igen, hajszál pontosan ugyanilyen tulajdonságokkal használom az "acél" (legyen akkor) serpenyőket is, az egyetlen különbség, hogy egy kerámia bevonatos serpenyő mondjuk 5 évig bírja, egy acél meg 300 évig.
9, 10, köszönöm a felvilágosítást, akkor ezek szerint már a saját szememnek se hihetek!
Még jó, hogy van az internet, mert most kiderült, hogy valójában évek óta éhen vagyok halva, mert amit eddig készítettem, ezek szerint csak a fantáziám szüleménye volt.
Hálás vagyok, köszi!
Értem, tehát jól bevált az acél serpenyő, mégis vettél egy kerámia szettet. Miért ?
Nem kell rá válaszolni, mert nehezen hihető.
Nem azért nem válaszolok rá, hanem azért, mert csak egy kötekedő f-kalap vagy.
Azon kívül nehezen hihető, hogy láttál életedben konyhát belülről, ha azt hiszed, hogy 1-2 serpenyővel mindent is meg lehet csinálni, és nem kell belőlük több.
14-es, vegyél be egy xanaxot, képzeld, teflonos edényeim is vannak, meg zománcosak is, meg rozsdamentes acél edényeim is!
Nehogy felrobbanjon az agyad ettől az infótól! :D
Sőt, most van véged, kanálból van fa is, fém is, műanyag is! Elájulás, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!