Mit csináljak az olajjal amit csak 1x használtam sütéshez?
Azért kérdezem mert lazacot sütöttem benne (teljesen nyerset).
Azt az olajat még fel lehet később használni bármire?
Természetesen!
Bármilyen halas ételhez, teljesen mindegy, milyen, a legkiválóbb olaj, akár egy halas/garnélás hideg salátához is jó öntetnek, (szűrten) , bármilyen tengergyümölcsés tésztához, pizzához...
Ha nagyon sok van belőle, akár mustáros tojássárgájába csurgatva, hal-majonézt is csinálhatsz belőle, további felhasználásra.
2-es , ez így alapvetően hülyeség, egy zsiradék felhasználása a felhevített állapot idejétől függ.
Tehát értelmezhetetlen , és értelmetlen az a kijelentés, hogy nem használod fel "többször", mert lehet, hogy amikor használod, 15 percig használod, de lehet, hogy 1 órán keresztül használod.
Lehet, hogy a kérdező 3-szorra süt benne annyi, mint amit te egyszerre.
5!
Sokat gondolkoztál ezen a hülyeségen, mielőtt leírtad? Kár volt!
Épeszű ember értette, hogy
"egy szelet rántott húst, vagy 33 szeletet adott alkalommal,"
Az baromira nem mindegy, mert utóbbi pont 33-szor annyira "terheli" le az olajat.
És hogy téged ez nem érdekel, az meg engem nyilván a legkevésbé sem érdekel, én az épelméjű embereknek segítek döntést hozni a témában, szakszerűen, és tények alapján.
A lazac nahyon erős "aromát"ad az olajnak
Én továbbra is max. azt sütnék benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!