Ha süteményt sütők (pogácsa), akkor a tepsit középre kell helyezni a sütőtérben, vagy lejjebb, vagy feljebb?
ha villanysütőd van akkor legjobb középre. ha kitapasztalod hogy pl felülről jobban süt, akkor lejjebb. ha kitapasztalod hogy alulról jobban süt, akkor feljebb. de elsőnek középre
ha gázsütőd van, az kiszámíthatatlan, de azt mondanám, hogy vgy középre és a sütő ljába alufólia hogy ne égjen meg, vagy felülre
Általában középre, de tényleg sütő függő. Ha légkeveréses akkor középre, ha alsó fűtésű gáz, akkor talán egy kicsit magasabbra. Jó ötlet még a a felmelegítés előtt egy hőálló tálban vizet betenni és a sütés közben is bennhagyni, akkor nem szárad ki annyira a pogácsa. De tényleg csak a felmelegítés előtt rakd be, mert ha a forró sütőbe teszel pl. kerámia edényben, akkor az szétrobban egyből.
3-as: Miért, mi a pogácsa, ha nem sütemény? Talán főzelék?
Sütemény a torta is, a kifli és a kenyér is. Csak az egyik cukrászsütemény, a másik meg péksütemény. De legalább a kérdezőnek is hasznos választ adtál :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!