Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a telflon serpenyőnek a...

Ha a telflon serpenyőnek a szélén lesúrolták a feket bevont részét és a fém kilátszik, lehet tőle bajom, használat közben?

Figyelt kérdés

Nem tudom a szakszavakat de szoval amikor az az ezüstös fem rész látszik a fekete lakk alatt amit dörzsivel lesúroltak a serpenyőtől de csak az oldlán körbe, az alján nem.

Van egészseg károsító hatása ha igy használom?

#egészség #főzés #serpenyő #Konyhai ezköz #Surolás
2022. szept. 25. 18:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20. Értő olvasás.

"A tűzoltó habtól kezdve olyan, mindennapi használati tárgyak is tartalmazzák ezeket a vegyületeket, mint a nem tapadó edények, vagy az esőálló ruházatok. Ahogy korábban részletesen megírtuk, a legismertebb PFC/PFAS-vegyület a teflon, de például számos ruházati termékben is ezzel az anyaggal biztosítják a ruhák vízhatlanságát és ellenállását a szennyezésnek."

2022. szept. 26. 10:26
 22/25 anonim ***** válasza:
36%

21: a tudományos kutatások nem támasztják alá ezt.

Csak a túlhevítés által keletkező gázok lehetnek mérgezőek.

2022. szept. 26. 10:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22. Akkor csak a hasukra csapva leírtak valamit?
2022. szept. 26. 10:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

22. A kérdező által leírt rommásúrolt bevonatból darabkák tudnak az ételbe kerülni.

Persze értem én, hogy te nyugodtan megennéd, mert a testhő nem éri el normál esetben a 38 fokot sem, és csak 3-400 fokra hevítve mérgező a tapadásgátló bevonat, de na, ízlések és pofonok. Én nem enném meg.

2022. szept. 26. 12:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy manapság már a teflonos serpenyők lassan a végnapjaikat élik. Egy jobb minőségű kerámia sokszoros élettartalommal bír.Maga az étel megéghet benne, de a serpenyőnek kutya baja sem lesz.
2022. szept. 26. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!