Ha a telflon serpenyőnek a szélén lesúrolták a feket bevont részét és a fém kilátszik, lehet tőle bajom, használat közben?
Nem tudom a szakszavakat de szoval amikor az az ezüstös fem rész látszik a fekete lakk alatt amit dörzsivel lesúroltak a serpenyőtől de csak az oldlán körbe, az alján nem.
Van egészseg károsító hatása ha igy használom?
20. Értő olvasás.
"A tűzoltó habtól kezdve olyan, mindennapi használati tárgyak is tartalmazzák ezeket a vegyületeket, mint a nem tapadó edények, vagy az esőálló ruházatok. Ahogy korábban részletesen megírtuk, a legismertebb PFC/PFAS-vegyület a teflon, de például számos ruházati termékben is ezzel az anyaggal biztosítják a ruhák vízhatlanságát és ellenállását a szennyezésnek."
21: a tudományos kutatások nem támasztják alá ezt.
Csak a túlhevítés által keletkező gázok lehetnek mérgezőek.
22. A kérdező által leírt rommásúrolt bevonatból darabkák tudnak az ételbe kerülni.
Persze értem én, hogy te nyugodtan megennéd, mert a testhő nem éri el normál esetben a 38 fokot sem, és csak 3-400 fokra hevítve mérgező a tapadásgátló bevonat, de na, ízlések és pofonok. Én nem enném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!