Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Forro levegos suto bevalt,szer...

Forro levegos suto bevalt,szereted?

Figyelt kérdés

Muszaly valtanom az egeszsegesebb etkezesre,olaj nelkuli sutot szeretnek venni.

Akinek van,szereti,bevalt?

2022. szept. 21. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen bevált. Van egy jó face csoport ahol hasznos tanácsok tippek vannak. Érdemes belenézni hogy miket lehet a géppel csinálni, mások mit hoztak ki belőle.
2022. szept. 21. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem jött be különösebben. Rengeteg féle elkészítési módja van a dolgoknak, inkább azokat használom, mint az airfryert. Néha belefér a bő olajban sütés is, de szerintem ilyesmi ételt 2 havonta készítek.

Viszont egyféleképpen fog kiderülni, hogy neked bejön-e, ha kipróbálod.

2022. szept. 21. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

tíz éve van ilyenünk, már csak én használom, a nejem feladta.

Nem mondta, hogy miért, de ugyanúgy únja, hogy kicsi...a reklámokon minden olyan szép, a valóságban..hát nem is tudom, a használhatatlan szót hogy írjam körül.

Az elv kiváló, aki egyedül van, annak szenzációs.

De ahol több éhes száj van, és senki nem szeret edényt tisztítani(mosogatni), ott már macerás.

Ha sültkrumplira vágyik valamelyikünk, akkor egy személyre kiváló! Vagy fasírtot melegíteni.

Bevallom, már elvesztette az első év báját, és csak egy praktikusnvalami a ok között.

Ettől nem lettél beljebb, de majd ellátnak sokkal jobb tanácsokkal.

2022. szept. 21. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jött be 4x ha hasznaltam de, hogy jobb lenne a kaja vagy egeszsegesebb ... ... inkabb csak varsz ra mint a Mesiasra mire megsül, kihuzod a fikocskat es rajosz, hogy ez nem sült meg meg csak bemelegszik az a szerencsetlen sütő még 8 perc kihuzod ujabb 4 perc no most mar jo ujabb 4 perc, süsd ki olajba es kesz nem halsz bele, de emelett meg éhenhalsz mire elkeszitesz valamit akig fer bele valami kaja.

A mosasrol ne is beszelve a benne levő racsot, hogy hogy kell lecsuszkolni azt nemtudom de inkabb kidobom a kukaba minthogy avval foglalkozzak, 4 sütés de ugy nez ki mint amit évek óta hasznaltak.

Nem vennem ujra az tuti.

2022. szept. 21. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2022. szept. 21. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Nekem bejott mert egyedul elek. Nem kell elomelegiteni 2 percnel tobbet, nem ragad le, nem kell bekapcsolni a sutot 2 csirkecombert, es minden sokkal hamarabb kesz van. Pl sult krumpli 25 perc nyers allapotbol.

Nem olyan mintha bo olajban sutned, se a krumpli se a rantott hus de ami a lenyeg, azt adja. Ropogos. Amivel jobb a sima sutonel hogy hamarabb megvan.

Picit mindent kiszarit de ez szeretem a szaraz husokat is

2022. szept. 21. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egeszseges etelek olaj nelkuli sutoben is lehetsegesek. Sot, nekem 3 evig nem is volt airfryer. Rantott hus kegsul kis olajjal spriccelve a sutoben is. Zoldseg is. Igazabol minden. Max a langos nem de az airfryerben sem
2022. szept. 21. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Millió kérdés van már róla az oldalon.

Olvass is, ne csak írj.

2022. szept. 21. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!