A Kiraly azt mondta,hogy ha csukott szajjal pucolok hagymat akkor nem konnyezek ez igaz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 10:49
11/17 anonim válasza:
És nekünk mi közünk van hozzá, hogy kikkel dolgozol együtt?
12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy irtatok
2022. szept. 20. 11:51
13/17 anonim válasza:
Én olyan trükköt hallottam, hogy vizet kell közben a szádban tartanod (gondolom ez is segít "elnyelni" a szájüregben felgyűlt illóolajat).
Egyébként nekem a tökéletes megoldás a kontaktlencse, amikor bent van, semmit nem tapasztalok a könnyezésből.
14/17 anonim válasza:
Az igaz hogy a nyálkahátyát irritqlja a hagyma. Szemet, orrot szájatm szóval csukott szájjal, búvászemuvegben sokat javul a helyzet.
De az egyetlen tuti modszer ha nem hajolsz kozel
15/17 anonim válasza:
Borotvaéles kés kell, az vág, nem roncsol.
16/17 anonim válasza:
Én egy kicsi ventilátort teszek az asztalra, ami oldalra elfújja a hagymából feltörő dolgokat. Semmi könnyezés sincs.
17/17 anonim válasza:
15. válasz az egyetlen valóban hasznos válasz, és durván lenyomtátok. Nagyon éles kés kell, és finoman szeletelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!