1/5 anonim válasza:
Jó híg lesz, a joghurt nem sűrűsödik.
2/5 anonim válasza:
A joghurt hő hatására összeugrik, ill. szétválik ráadásul.... pillés fehérjére és vízre. Nem is lesz gusztusos.
Ha fogyózás miatt akarod helyettesíteni a tejszínt, inkább kevesebbet egyél a kajából, de ne cseréld le joghurtra.
4/5 anonim válasza:
A két tejtermék merőben más ízű, és felhasználású. Habot se tudsz verni belőle..
5/5 anonim válasza:
Ha már valamivel helyettesíteni kell, akkor 100-szor inkább tejföllel, a joghurt se ízben, se állagban nem lesz jó, még ha hőkiegyenlítéssel teszed bele, akkor is ki tud csapódni, és gusztustalanul fog kinézni.
Az ízét is nagyon "elviszi".
Ha a zsírtartalom miatt akarnád lecserélni, és mindenképpen "lágyítani" akarod a szószt az ételen, inkább egy kis tejet használj, és utána sűrítsd be az ételt egy minimális keményítővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!