Lehet. Sőt, némelyik japán receptben a "ragacsos rizst" a cukor tartja össze.
2022. szept. 9. 01:38
2/17 anonim válasza:
Persze. Nagyon finom, egyáltalán nem gusztustalan!
Nyilván nem tejberízs, de 100x csináltam, ha az állagot eltalálod a szád íze szerint a tej nem fog hiányozni.
2022. szept. 9. 01:51
3/17 anonim válasza:
Hát ezt én is kipróbálom, a múltkor nem volt itthon tej, de ettem volna egy "tejberizst". :)
2022. szept. 9. 07:24
4/17 anonim válasza:
Ha tényleg nem hiányzik a tej az össz ízből, akkor lehet simán mikróban is készíteni, mindenféle leégés nélkül. A sós változatot mindig mikrózom. A tejberizst csak azért nem csináltam eddig mikróban, mert állandóan kifutott a tej miatt.
2022. szept. 9. 07:27
5/17 anonim válasza:
Ahogy elképzelem, valami émelyítő ragacs lehet...
Mondjuk én a megszokott tejberizst sem szeretem túl édesen. Épp csak kicsit rakok bele cukorból, úgy esik jól. Ha túl édesnek érzem, pár falat után érzem, hogy a következő falatot nem bírom már lenyelni.
Más kajákkal nem vagyok így...
Na elképzelem ezt a rizst tej nélkül... Vízberizs, uhhh
2022. szept. 9. 08:30
6/17 anonim válasza:
Sokat ettem édesen rizst egy időben.
Simán elkészítettem a párolt rizst, ízesítés nélkül. Aztán étkezéskor raktam bele mézet, gyümölcsöt, magvakat.
2022. szept. 9. 09:14
7/17 anonim válasza:
Ez a vízberizs olyan lehet, mint a chips , azt is egyformára csinálják és az utólagos fűszerezéstől lesz sajtos, vagy éppen paprikás. Lehet, hogy jó, mindenképp ki kell próbálni.
2022. szept. 9. 09:31
8/17 anonim válasza:
Pár hete is volt uilyen kérdés...
Lehet, de nem érdemes.
Pont a lényeg hiányzik így belőle, ami az össz-ízt, a krémességet adja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!