SOS! Tönkremegy így holnapig a tortám?
Már csak a csokoládé réteg (étcsoki + tejszín) hiányzott a tetejéről, most dermed a hűtőben a mascarponés tejszínes krém...
Viszont egy szerencsétlen nyomorult idióta vagyok, és ahogy olvasztottam össze a csokit tejszínt, belecsúszott az egész az edénybe ugye a gőz felett olvasztásnál... próbáltam kiemelni, hátha menthető, de tűzforró lett az edény, kicsúszott az egész a kezemből, vissza a vízbe... menthetetlen... se csokim, se tejszínem több... mi a francot csináljak vasárnap éjfélkor...
És holnap ráadásul mennem kell dolgozni, délutánig már nem tudok vele foglalkozni...
Szóval most ott áll a hűtőben a nyomorékságom miatt a félig kész torta, fedetlenül a mascarponés tejszínes krém... mennyire fog ez tönkremenni holnap estig vajon? :(
Nem a hűtéshiányra gondoltam, nyilván. :D
Nem is tudom, lehet baromság az egész, este kicsit bepánikoltam, hogy elcs*sztem az egészet.
Szóval olyasmire gondoltam, hogy hiányzik róla a "záróréteg", szabadon van a tetején a krém, aminek a belsejében kéne lennie. És hogy emiatt összeesik, kiszárad, vagy nem is tudom, mit szoktak az ilyen krémek.
Persze lefedtem folpackkal, de azalatt meg ugye megint csak, párásodik a hűtőben, ami okozhat állagromlást...
Vagy hogy mivel már hosszabb ideje dermed, mondjuk nem áll úgy össze a torta, ahogy kéne neki, hanem majd szétesik rétegekre szeletelésnél.
Ilyesmikre gondoltam az alatt, hogy tönkremegy, hogy emiatt már nem lesz olyan, mint kéne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!