Kecsketej savóból (kecskesajt készítéséből maradt) milyen levest készithetnék?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 11:48
1/1 anonim válasza:
Készíthetsz bármilyen savanyú alapú levest belőle, pl. erdélyi savanyú vetrecét, vagy tárkonyos ragulevest, csak az ízesítésnél vedd figyelembe, hogy a lé már savanyú!
Már amennyiben levesnek akarod felhasználni, mert ilyen fullasztó hőségben ezt alaposan le szokták hűteni és csak úgy megisszák. Végtelenül egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!