A panírozott halrudakat gázsütőben, hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 21:47
1/7 anonim válasza:
Tepsire sütőpapírt teszel majd kicsit megkened olajjal vagy bármilyen zsiradékkal a halrudakat hogy mikor sütöd ne száradjon ki.180 fokon szépen átsül kb.15-20 perc alatt csak figyelgesd nehogy megégjen de ha 200 fokra nyomod a sütőt az se baj csak nézegesd 5 percenként.
2/7 anonim válasza:
Előmelegíted a sütőt,berakod a halat és kb.10 perc után megfordítod még 5-10 percre. Közepes fokon szoktam.
3/7 anonim válasza:
Rá van írva a csomagolásra. Par napja volt uez a kérdés.
4/7 anonim válasza:
Nem kell kenni! Eleve elősütött, a panírban pont eleg olaj van.
5/7 anonim válasza:
Félidőben ne felejtsd el átfordítani, akkor nem ég le az alja. Egyébként nindez és az idő, hőmérséklet rá van írva a zacskóra.
7/7 anonim válasza:
Ez van ráírva a csomagolásra IS!
"Elkészítési útmutató
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött
Melegítse elő a sütőt a sütőtepsivel együtt 220°C-ra. A még fagyott halrudacskákat helyezze óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe. Felső és alsó sütés esetén: felső rácson kb. 15-19 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg. Légkeveréses sütő: középső rácson kb. 13-15 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!